Reed Diamond
Data urodzenia: 1967-07-20
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty 1. Frederika Kesten (18.07.1995 do 1997, rozwód); 2. Marnie McPhail (od 08.10.2004)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Greg Limon (gościnnie)
7.4 2010 Greg Limon (gościnnie)
7.7 2009 Dr Cameron Talbot (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Agent CBI Ray Haffner (gościnnie)
7.5 2007 Greg Limon (gościnnie)
7.6 2007 Greg Limon (gościnnie)
7.2
Good Night and Good Luck
Good Night, and Good Luck.
2005 Greg Limon (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Agent specjalny FBI Hayes Flynn (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Greg Limon (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Dr Martin Schaer (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Greg Limon (gościnnie)
7.5 2005 Greg Limon (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Greg Limon (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Greg Limon (gościnnie)
7.5 2002 Agent FBI Stone (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Greg Limon (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Greg Limon (gościnnie)
7.8
Partnerki
Huntress, The
2000 Greg Limon (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Ray Lester (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Greg Limon (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Greg Limon (gościnnie)
6.4
Piąta Aleja 919
919 Fifth Avenue
1995 Greg Limon (gościnnie)
7.2
Zabójcy
Assassins
1995 Greg Limon (gościnnie)
8.8 1972 Greg Limon (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Reed Diamond filmy Reed Diamond najlepsze filmy Reed Diamond zdjęcia Reed Diamond galeria Reed Diamond biografia Reed Diamond nominacje Reed Diamond nagrody i wyróżnienia Reed Diamond filmografia Reed Diamond aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.