Reed Birney
Data urodzenia: 1954-09-11
Miejsce urodzenia: Alexandria, Wirginia, USA
Stan cywilny: żona Constance Shulman (od 03.07.1999), dzieci: syn Ephraim (ur. 07.08.1996) i córka Augusta (ur. 27.07.1999)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2010 Pan Prescott (gościnnie)
0.0 2010 Pan Prescott (gościnnie)
7.7 2009 Pan Prescott (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Pan Prescott (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Pan Prescott (gościnnie)
8.0
Ed
2000 Pan Prescott (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Pan Prescott (gościnnie)
7.4
Morderstwo doskonałe
Perfect Murder, A
1998 Pan Prescott (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Pan Prescott (gościnnie)
6.0
Fala zbrodni
Crimewave
1985 Pan Prescott (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Reed Birney filmy Reed Birney najlepsze filmy Reed Birney zdjęcia Reed Birney galeria Reed Birney biografia Reed Birney nominacje Reed Birney nagrody i wyróżnienia Reed Birney filmografia Reed Birney aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.