Rebecca Staab
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony
7.3 2009 Pani Collins (gościnnie)
7.5
Detoks
Cleaner, The
2008 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Monica Dunninger (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.3 2004 Jessica Freemont (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Chelsea (2006) (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony
7.9
Gracze
Players
1997 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony
6.8 1996 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony
0.0 1995 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony
7.1 1994 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony
7.6 1994 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony
6.2
Eliksir miłości
Love Potion No. 9
1992 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony
5.8 1992 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony
6.4
Renegat
Renegade
1992 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony
8.1 1991 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony
8.3 1991 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony
7.3 1990 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony
7.4 1990 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony
7.9
Młodzi jeźdźcy
Young Riders, The
1989 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony
7.8 1989 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony
7.7 1989 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony
6.3 1986 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony
8.3 1983 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony
7.7 1968 Stephanie (gościnnie) (niewymieniony

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rebecca Staab filmy Rebecca Staab najlepsze filmy Rebecca Staab zdjęcia Rebecca Staab galeria Rebecca Staab biografia Rebecca Staab nominacje Rebecca Staab nagrody i wyróżnienia Rebecca Staab filmografia Rebecca Staab aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.