Rebecca Sarker
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 Stayman / Nawigator
7.3
Złota godzina
Golden Hour, The
2005 Stayman / Nawigator
5.5 2003 Stayman / Nawigator
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Stayman / Nawigator
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Stayman / Nawigator
5.5 1960 Stayman / Nawigator

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rebecca Sarker filmy Rebecca Sarker najlepsze filmy Rebecca Sarker zdjęcia Rebecca Sarker galeria Rebecca Sarker biografia Rebecca Sarker nominacje Rebecca Sarker nagrody i wyróżnienia Rebecca Sarker filmografia Rebecca Sarker aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.