Rebecca Creskoff
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2010 Stacy Strauss (gościnnie)
6.0 2009 Stacy Strauss (gościnnie)
6.9 2009 Stacy Strauss (gościnnie)
7.1
Melanż z muchą
Party Down
2009 Stacy Strauss (gościnnie)
8.0 2007 Barbara Katz (gościnnie)
6.3
Nowe przygody starej Christine
New Adventures of Old Christine, The
2006 Stacy Strauss (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Geraldine (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Stacy Strauss (gościnnie)
7.3
Pięcioraczki
Quintuplets
2004 Stacy Strauss (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Stacy Strauss (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Stacy Strauss (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Stacy Strauss (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rebecca Creskoff filmy Rebecca Creskoff najlepsze filmy Rebecca Creskoff zdjęcia Rebecca Creskoff galeria Rebecca Creskoff biografia Rebecca Creskoff nominacje Rebecca Creskoff nagrody i wyróżnienia Rebecca Creskoff filmografia Rebecca Creskoff aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.