Raynor Scheine
Data urodzenia: 1942-01-19
Miejsce urodzenia: Emporia, Wirginia, USA
Stan cywilny: żona Francesca Capasso (od 1996)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2004 (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 (gościnnie)
6.3
Córka mafii
Montana
1998 (gościnnie)
6.7
Przygoda na rybach
Gone Fishin'
1997 (gościnnie)
7.1
Ostatni sprawiedliwy
Last Man Standing
1996 (gościnnie)
7.0
Szybcy i martwi
Quick and the Dead, The
1995 (gościnnie)
7.0 1995 (gościnnie)
6.2
Niesamowita McCoy
Real McCoy, The
1993 (gościnnie)
7.3
Mój kuzyn Vinny
My Cousin Vinny
1992 (gościnnie)
6.6
Przystojniak
Johnny Handsome
1989 (gościnnie)
6.9
Wesoły domek
Funny Farm
1988 (gościnnie)
7.3
9 1/2 tygodnia
Nine 1/2 Weeks
1986 (gościnnie)
5.7 1986 (gościnnie)
6.4 1985 (gościnnie)
7.5
Bill Cosby Show
Cosby Show, The
1984 (gościnnie)
7.1
Akcja na Eigerze
Eiger Sanction, The
1975 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Raynor Scheine filmy Raynor Scheine najlepsze filmy Raynor Scheine zdjęcia Raynor Scheine galeria Raynor Scheine biografia Raynor Scheine nominacje Raynor Scheine nagrody i wyróżnienia Raynor Scheine filmografia Raynor Scheine aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.