Raymond O'Keefe
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2001 Komornik Griffina (gościnnie)
8.1
Uziemieni
Grounded for Life
2001 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.4 1997 Detektyw (gościnnie)
7.0 1995 Kongresmen Martin (gościnnie)
7.6 1993 Joe Barks (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Pułkownik (gościnnie)
7.9 1990 Lerdy
8.5 1986 Dozorca więzienny (gościnnie)
6.3 1986 Oficer (1989) (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Strażnik (1986)
7.5 1985 Jevgenij Zorkin (gościnnie)
7.6 1984 (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Policjant (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Leo (gościnnie)
9.0 1979 Warren (gościnnie)
10.0 1979 Klient (gościnnie)
7.8 1976 Brygadzista (gościnnie)
7.1 1976 Robotnik (gościnnie)
10.0 1975 John (gościnnie)
10.0 1975 Drugi strażnik ambasady (gościnnie)
6.8 1974 Hal (gościnnie)
7.3 1973 Joseph "Joey" Laggo (gościnnie)
7.7 1968 Sierżant Rickets

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Raymond O'Keefe filmy Raymond O'Keefe najlepsze filmy Raymond O'Keefe zdjęcia Raymond O'Keefe galeria Raymond O'Keefe biografia Raymond O'Keefe nominacje Raymond O'Keefe nagrody i wyróżnienia Raymond O'Keefe filmografia Raymond O'Keefe aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.