Raymond O'Connor
Data urodzenia: 1952-09-13
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2009 Sprzedawca (gościnnie)
4.5 2009 Sprzedawca (gościnnie)
7.8
Tajniacy
Handler, The
2003 Sprzedawca (gościnnie)
7.5 2002 Clemm (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Sprzedawca (gościnnie)
8.0
Magiczny amulet
Dead Last
2001 Sprzedawca (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Mężczyzna z telefonem (gościnnie)
7.0 2000 Sprzedawca (gościnnie)
8.5
Detektywi na tropie
Michael Richards Show, The
2000 Sprzedawca (gościnnie)
5.5 2000 Sprzedawca (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Sprzedawca (gościnnie)
5.7
Śniadanie mistrzów
Breakfast of Champions
1999 Sprzedawca (gościnnie)
7.0 1999 Sprzedawca (gościnnie)
6.9 1998 Sprzedawca (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Sprzedawca (gościnnie)
7.7
Twierdza
Rock, The
1996 Sprzedawca (gościnnie)
6.9
Gliniarz z dżungli
Sentinel, The
1996 Sprzedawca (gościnnie)
8.5 1996 Sprzedawca (gościnnie)
10.0 1996 Sprzedawca (gościnnie)
7.6
Zaginiony
Vanishing Son
1995 Sprzedawca (gościnnie)
8.0 1995 Sprzedawca (gościnnie)
10.0 1995 Sprzedawca (gościnnie)
8.0 1995 Sprzedawca (gościnnie)
7.9
Babilon 5
Babylon 5
1994 Sprzedawca (gościnnie)
6.4
Syreny
Sirens
1993 Sprzedawca (gościnnie)
7.8
Chłopiec poznaje świat
Boy Meets World
1993 Sprzedawca (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Sprzedawca (gościnnie)
10.0
Roc
1991 Sprzedawca (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Sprzedawca (gościnnie)
7.0
Moje błękitne niebo
My Blue Heaven
1990 Sprzedawca (gościnnie)
7.3 1990 Sprzedawca (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Sprzedawca (gościnnie)
7.0
Halloween 4: Powrót Michaela Myersa
Halloween 4: The Return of Michael Myers
1988 Sprzedawca (gościnnie)
6.5
Sajgon
Off Limits
1988 Sprzedawca (gościnnie)
7.0 1987 Sprzedawca (gościnnie)
8.0 1986 Sprzedawca (gościnnie)
5.7 1986 Sprzedawca (gościnnie)
7.7
Kain i Abel
Kane & Abel
1985 Sprzedawca (gościnnie)
6.9
Dzieciaki, kłopoty i my
Growing Pains
1985 Sprzedawca (gościnnie)
7.6 1984 Sprzedawca (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Raymond O'Connor filmy Raymond O'Connor najlepsze filmy Raymond O'Connor zdjęcia Raymond O'Connor galeria Raymond O'Connor biografia Raymond O'Connor nominacje Raymond O'Connor nagrody i wyróżnienia Raymond O'Connor filmografia Raymond O'Connor aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.