Raymond Ma
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2011 Wu Zheng (gościnnie)
6.0
Intrygant
Informant!, The
2009 Wu Zheng (gościnnie)
7.2 2009 Wu Zheng (gościnnie)
7.9 2008 Wu Zheng (gościnnie)
7.9 2008 Wu Zheng (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Wu Zheng (gościnnie)
8.0
Studio 60
Studio 60 on the Sunset Strip
2006 Wu Zheng (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Wu Zheng (gościnnie)
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 Wu Zheng (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Wu Zheng (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Efren Salonga (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Wu Zheng (gościnnie)
4.4 2002 Wu Zheng (gościnnie)
5.8
Zwierzak
Animal, The
2001 Wu Zheng (gościnnie)
7.6 2001 Wu Zheng (gościnnie)
7.6 2000 Wu Zheng (gościnnie)
7.5
Akcja!
Action
1999 Wu Zheng (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Wu Zheng (gościnnie)
7.6
Zabójcza broń 4
Lethal Weapon 4
1998 Wu Zheng (gościnnie)
8.4
Mściciel
Vengeance Unlimited
1998 Wu Zheng (gościnnie)
7.7
Will i Grace
Will & Grace
1998 Wu Zheng (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Wu Zheng (gościnnie)
10.0 1996 Wu Zheng (gościnnie)
0.0 1995 Wu Zheng (gościnnie)
7.1 1994 Wu Zheng (gościnnie)
7.6 1993 Wu Zheng (gościnnie)
7.2 1992 Wu Zheng (gościnnie)
7.5 1991 Wu Zheng (gościnnie)
6.4
Jeniec wojenny
In Love and War
1987 Wu Zheng (gościnnie)
6.3
Karate Kid 2
Karate Kid II
1986 Wu Zheng (gościnnie)
9.5 1986 Wu Zheng (gościnnie)
6.3 1986 Wu Zheng (gościnnie)
5.7 1986 Wu Zheng (gościnnie)
7.5 1985 Wu Zheng (gościnnie)
7.6 1984 Wu Zheng (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Wu Zheng (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Wu Zheng (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Raymond Ma filmy Raymond Ma najlepsze filmy Raymond Ma zdjęcia Raymond Ma galeria Raymond Ma biografia Raymond Ma nominacje Raymond Ma nagrody i wyróżnienia Raymond Ma filmografia Raymond Ma aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.