Ray Porter
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2012 Carl Van Goe (gościnnie)
7.3 2012 Carl Van Goe (gościnnie)
7.4 2012 A.D.
7.4 2010 Carl Van Goe (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Rudzielec (gościnnie)
7.0
Nie ma to jak hotel
Suite Life of Zack and Cody, The
2005 Carl Van Goe (gościnnie)
7.5 2005 Carl Van Goe (gościnnie)
7.5 2002 Dale 'The Whale' Biederbeck (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Carl Van Goe (gościnnie)
6.8 1993 Carl Van Goe (gościnnie)
7.2 1988 Carl Van Goe (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ray Porter filmy Ray Porter najlepsze filmy Ray Porter zdjęcia Ray Porter galeria Ray Porter biografia Ray Porter nominacje Ray Porter nagrody i wyróżnienia Ray Porter filmografia Ray Porter aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.