Ray McKinnon
Data urodzenia: 1957-11-15
Miejsce urodzenia: Adel, Georgia, USA
Stan cywilny: żona Lisa Blount (1998 - 25.10.2010, jej śmierć)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2011 Szalony Wayne (gościnnie)
0.0 2011 Szalony Wayne (gościnnie)
0.0 2010 Szalony Wayne (gościnnie)
7.0
Czas Komanczów
Comanche Moon
2008 Szalony Wayne (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Lincoln "Linc" Potter
8.0 2004 Wielebny H.W. Smith (gościnnie)
8.0 2001 Szalony Wayne (gościnnie)
7.5
Bracie, gdzie jesteś?
O Brother, Where Art Thou?
2000 Szalony Wayne (gościnnie)
7.1 1998 Szalony Wayne (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Szalony Wayne (gościnnie)
7.5
Prawnik z Manhattanu
Michael Hayes
1997 Szalony Wayne (gościnnie)
7.4 1997 Szalony Wayne (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Szalony Wayne (gościnnie)
6.1
Szlak trupów
Dead Man's Walk
1996 Szalony Wayne (gościnnie)
7.4 1995 Szalony Wayne (gościnnie)
6.9
System
Net, The
1995 Szalony Wayne (gościnnie)
6.1
Klient
Client, The
1995 Szalony Wayne (gościnnie)
7.9 1995 Szalony Wayne (gościnnie)
7.5
Bastion
Stand, The
1994 Szalony Wayne (gościnnie)
8.0
Doskonały świat
Perfect World, A
1993 Szalony Wayne (gościnnie)
6.5
Sprzedawca śmierci
Needful Things
1993 Szalony Wayne (gościnnie)
7.3 1993 Szalony Wayne (gościnnie)
7.6 1993 Szalony Wayne (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Szalony Wayne (gościnnie)
7.4
Betty Lou strzela
Gun in Betty Lou's Handbag, The
1992 Szalony Wayne (gościnnie)
7.2 1992 Szalony Wayne (gościnnie)
6.5 1991 Szalony Wayne (gościnnie)
8.3 1991 Szalony Wayne (gościnnie)
7.5 1991 Szalony Wayne (gościnnie)
6.8
Ciotka Julia i skryba
Tune in Tomorrow...
1990 Szalony Wayne (gościnnie)
7.2
Wożąc panią Daisy
Driving Miss Daisy
1989 Szalony Wayne (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Szalony Wayne (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Szalony Wayne (gościnnie)
6.3 1986 Szalony Wayne (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ray McKinnon filmy Ray McKinnon najlepsze filmy Ray McKinnon zdjęcia Ray McKinnon galeria Ray McKinnon biografia Ray McKinnon nominacje Ray McKinnon nagrody i wyróżnienia Ray McKinnon filmografia Ray McKinnon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.