Ray Laska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2009 Dan Tonelli (gościnnie)
7.7 2009 Dan Tonelli (gościnnie)
7.5
Detoks
Cleaner, The
2008 Dan Tonelli (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Arnold Green (gościnnie)
7.0 2007 Dan Tonelli (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Dan Tonelli (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Dan Tonelli (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Dan Tonelli (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Dan Tonelli (gościnnie)
7.0 2001 Dan Tonelli (gościnnie)
0.0 2001 Dan Tonelli (gościnnie)
7.6 2001 Dan Tonelli (gościnnie)
7.6
Na granicy światów
Others, The
2000 Dan Tonelli (gościnnie)
7.3
A życie kołem się toczy
Time of Your Life
1999 Dan Tonelli (gościnnie)
7.2
Norman w tarapatach
Norm Show, The
1999 Dan Tonelli (gościnnie)
7.5
Akcja!
Action
1999 Dan Tonelli (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Dan Tonelli (gościnnie)
8.4
Mściciel
Vengeance Unlimited
1998 Dan Tonelli (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Dan Tonelli (gościnnie)
7.3
Pan i pani Smith
Mr. & Mrs. Smith
1996 Dan Tonelli (gościnnie)
8.5 1996 Dan Tonelli (gościnnie)
6.9 1996 Dan Tonelli (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Dan Tonelli (gościnnie)
7.5
Ned i Stacey
Ned and Stacey
1995 Dan Tonelli (gościnnie)
8.0 1995 Dan Tonelli (gościnnie)
7.0 1995 Dan Tonelli (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Dan Tonelli (gościnnie)
7.6 1993 Dan Tonelli (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Dan Tonelli (gościnnie)
8.2 1989 Dan Tonelli (gościnnie)
7.2 1989 Dan Tonelli (gościnnie)
7.6 1984 Dan Tonelli (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Dan Tonelli (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ray Laska filmy Ray Laska najlepsze filmy Ray Laska zdjęcia Ray Laska galeria Ray Laska biografia Ray Laska nominacje Ray Laska nagrody i wyróżnienia Ray Laska filmografia Ray Laska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.