Ray Girardin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 1995 Pan Shnick (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Pan Shnick (gościnnie)
7.3 1990 Pan Shnick (gościnnie)
5.7 1989 Pan Shnick (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Pan Shnick (gościnnie)
7.0 1987 Pan Shnick (gościnnie)
5.7 1986 Pan Shnick (gościnnie)
4.1
Trofeum zabójcy
Badge of the Assassin
1985 Pan Shnick (gościnnie)
10.0 1985 Pan Shnick (gościnnie)
0.0 1985 Pan Shnick (gościnnie)
8.1 1984 Pan Shnick (gościnnie)
7.6 1984 Pan Shnick (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Pan Shnick (gościnnie)
7.1 1984 Pan Shnick (gościnnie)
7.0
Powrót Maxa Dugana
Max Dugan Returns
1983 Pan Shnick (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Pan Shnick (gościnnie)
7.1
Hardcastle i McCormick
Hardcastle and McCormick
1983 Pan Shnick (gościnnie)
8.6 1982 Pan Shnick (gościnnie)
7.1 1982 Pan Shnick (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Pan Shnick (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Pan Shnick (gościnnie)
8.0
Miłość Sary
Beulah Land
1980 Pan Shnick (gościnnie)
4.0 1980 Pan Shnick (gościnnie)
8.2 1980 Pan Shnick (gościnnie)
8.2 1979 Pan Shnick (gościnnie)
8.5 1979 Pan Shnick (gościnnie)
7.5
Kaz
1978 Pan Shnick (gościnnie)
5.7 1978 Pan Shnick (gościnnie)
0.0 1976 Pan Shnick (gościnnie)
7.0 1975 Pan Shnick (gościnnie)
6.8 1974 Pan Shnick (gościnnie)
8.5 1973 Pan Shnick (gościnnie)
7.4 1955 Pan Shnick (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ray Girardin filmy Ray Girardin najlepsze filmy Ray Girardin zdjęcia Ray Girardin galeria Ray Girardin biografia Ray Girardin nominacje Ray Girardin nagrody i wyróżnienia Ray Girardin filmografia Ray Girardin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.