Ray Galletti
Data urodzenia: 1974-07-21
Miejsce urodzenia: Montreal, Kanada

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
2.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.5 2011 Członek zarządu (gościnnie)
7.0 2006 Członek zarządu (gościnnie)
7.4 2003 Członek zarządu (gościnnie)
7.5 2002 Policjant na wyścigach (gościnnie)
8.0 2002 Członek zarządu (gościnnie)
8.0 2002 Członek zarządu (gościnnie)
8.2
Niesamowite opowieści
Night Visions
2001 Członek zarządu (gościnnie)
7.7
Ściśle tajne
UC: Undercover
2001 Członek zarządu (gościnnie)
7.2 2001 Członek zarządu (gościnnie)
7.3 2000 Członek zarządu (gościnnie)
7.2
Nowe przygody Rodziny Addamsów
New Addams Family, The
1998 Członek zarządu (gościnnie)
6.0 1998 Członek zarządu (gościnnie)
6.3
Na tropie zbrodni
Da Vinci's Inquest
1998 Członek zarządu (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Członek zarządu (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Członek zarządu (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ray Galletti filmy Ray Galletti najlepsze filmy Ray Galletti zdjęcia Ray Galletti galeria Ray Galletti biografia Ray Galletti nominacje Ray Galletti nagrody i wyróżnienia Ray Galletti filmografia Ray Galletti aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.