Ray DeMattis
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2002 Gerry Gaultieri (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Gerry Gaultieri (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Gerry Gaultieri (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Gerry Gaultieri (gościnnie)
6.3 1996 Gerry Gaultieri (gościnnie)
0.0 1996 Gerry Gaultieri (gościnnie)
6.2
Zagadki Cosby'ego
Cosby Mysteries, The
1994 Gerry Gaultieri (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ray DeMattis filmy Ray DeMattis najlepsze filmy Ray DeMattis zdjęcia Ray DeMattis galeria Ray DeMattis biografia Ray DeMattis nominacje Ray DeMattis nagrody i wyróżnienia Ray DeMattis filmografia Ray DeMattis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.