Ray Campbell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Tyrus Kitt
7.5
Detoks
Cleaner, The
2008 Tyrus Kitt
8.8 2008 Tyrus Kitt
8.1
Kobiecy Klub Zbrodni
Women's Murder Club
2007 Tyrus Kitt
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Tyrus Kitt
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Tyrus Kitt
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Tyrus Kitt
7.5
Napiętnowany
Haunted
2002 Tyrus Kitt
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 Tyrus Kitt
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Tyrus Kitt
7.6 1999 Tyrus Kitt

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ray Campbell filmy Ray Campbell najlepsze filmy Ray Campbell zdjęcia Ray Campbell galeria Ray Campbell biografia Ray Campbell nominacje Ray Campbell nagrody i wyróżnienia Ray Campbell filmografia Ray Campbell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.