Ray Abruzzo
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Lorenzo Wibberly (gościnnie)
0.0 2011 Lorenzo Wibberly (gościnnie)
0.0 2010 Lorenzo Wibberly (gościnnie)
0.0 2010 Lorenzo Wibberly (gościnnie)
7.9 2008 Lorenzo Wibberly (gościnnie)
8.3 2006 Lorenzo Wibberly (gościnnie)
5.6
Nowe życie Fran
Living with Fran
2005 Lorenzo Wibberly (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Ray Porter (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Lorenzo Wibberly (gościnnie)
7.3 2004 Bob Galanis (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Lorenzo Wibberly (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Lorenzo Wibberly (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 'Mały' Carmine Lupertazzi Jr. (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Lorenzo Wibberly (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Lorenzo Wibberly (gościnnie)
7.2
Strefa Zagrożenia
Burning Zone, The
1996 Lorenzo Wibberly (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Lorenzo Wibberly (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Lorenzo Wibberly (gościnnie)
7.6 1993 Lorenzo Wibberly (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Lorenzo Wibberly (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Lorenzo Wibberly (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Lorenzo Wibberly (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Lorenzo Wibberly (gościnnie)
6.8 1988 Lorenzo Wibberly (gościnnie)
8.0 1987 Lorenzo Wibberly (gościnnie)
5.7 1986 Lorenzo Wibberly (gościnnie)
9.0 1984 Lorenzo Wibberly (gościnnie)
7.1 1984 Lorenzo Wibberly (gościnnie)
6.8 1981 Lorenzo Wibberly (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Lorenzo Wibberly (gościnnie)
6.2 1979 Lorenzo Wibberly (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ray Abruzzo filmy Ray Abruzzo najlepsze filmy Ray Abruzzo zdjęcia Ray Abruzzo galeria Ray Abruzzo biografia Ray Abruzzo nominacje Ray Abruzzo nagrody i wyróżnienia Ray Abruzzo filmografia Ray Abruzzo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.