Ravil Isyanov
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2008 Tomas (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Charlie Chaplin / Ulis Oratni (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Wyatt (gościnnie)
7.4
Pani Prezydent
Commander in Chief
2005 Tomas (gościnnie)
7.0
W sieci pająka
Along Came a Spider
2001 Tomas (gościnnie)
7.6 2001 Tomas (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Tomas (gościnnie)
7.5 1997 Tomas (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Tomas (gościnnie)
7.3 1995 Tomas (gościnnie)
7.1
Hakerzy
Hackers
1995 Tomas (gościnnie)
2.0 1995 Tomas (gościnnie)
7.0 1995 Tomas (gościnnie)
6.3
Powrót do ZSRR
Back in the U.S.S.R.
1992 Tomas (gościnnie)
7.2
Kroniki młodego Indiany Jonesa
Young Indiana Jones Chronicles, The
1992 Tomas (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ravil Isyanov filmy Ravil Isyanov najlepsze filmy Ravil Isyanov zdjęcia Ravil Isyanov galeria Ravil Isyanov biografia Ravil Isyanov nominacje Ravil Isyanov nagrody i wyróżnienia Ravil Isyanov filmografia Ravil Isyanov aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.