Randall 'Tex' Cobb
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Bert Zupanic (gościnnie)
7.1
Kłamca, kłamca
Liar Liar
1997 Bert Zupanic (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Bert Zupanic (gościnnie)
7.5 1992 Bert Zupanic (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Bert Zupanic (gościnnie)
7.2
Ślepa furia
Blind Fury
1989 Bert Zupanic (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Bert Zupanic (gościnnie)
6.6
Akademia Policyjna 4: Patrol obywatelski
Police Academy 4: Citizens on Patrol
1987 Bert Zupanic (gościnnie)
7.0
Stan krytyczny
Critical Condition
1987 Bert Zupanic (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Włamywacz (gościnnie)
8.5 1987 Bert Zupanic (gościnnie)
7.5 1985 Bert Zupanic (gościnnie)
7.5 1985 Bert Zupanic (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Randall 'Tex' Cobb filmy Randall 'Tex' Cobb najlepsze filmy Randall 'Tex' Cobb zdjęcia Randall 'Tex' Cobb galeria Randall 'Tex' Cobb biografia Randall 'Tex' Cobb nominacje Randall 'Tex' Cobb nagrody i wyróżnienia Randall 'Tex' Cobb filmografia Randall 'Tex' Cobb aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.