Rance Howard
Data urodzenia: 1928-11-17
Miejsce urodzenia: Oklahoma, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Jean Speegle Howard (1949 - 02.09.2000, jej śmierć), 2 dzieci: Ron (ur. 01.03.1954) i Clint (ur. 20.04.1959); 2. Judy Howard (od 29.06.2001)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Martin Carroll (gościnnie)
5.0 2011 Martin Carroll (gościnnie)
0.0 2011 Martin Carroll (gościnnie)
5.8
Sekrety i grzeszki
Dilemma, The
2011 Martin Carroll (gościnnie)
0.0 2011 Martin Carroll (gościnnie)
0.0 2011 Martin Carroll (gościnnie)
5.2 2010 Martin Carroll (gościnnie)
1.0 2010 Martin Carroll (gościnnie)
6.5
Bloodworth
Provinces of Night
2010 Martin Carroll (gościnnie)
6.0 2010 Martin Carroll (gościnnie)
10.0 2009 Martin Carroll (gościnnie)
7.0
Anioły i Demony
Angels & Demons
2009 Martin Carroll (gościnnie)
5.0 2009 Martin Carroll (gościnnie)
5.0 2009 Martin Carroll (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Joe Metz (gościnnie)
6.4 2006 Martin Carroll (gościnnie)
6.4 2006 Martin Carroll (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Dirk Abrams (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Martin Carroll (gościnnie)
7.3 2004 Samuel Cooper (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Martin Carroll (gościnnie)
7.2
Świat Raven
That's So Raven
2003 Martin Carroll (gościnnie)
5.2 2002 Martin Carroll (gościnnie)
7.8
Partnerki
Huntress, The
2000 Martin Carroll (gościnnie)
7.6 1999 Martin Carroll (gościnnie)
5.3
Psychol
Psycho
1998 Martin Carroll (gościnnie)
4.6
Wysłanniczka
Sender, The
1998 Martin Carroll (gościnnie)
8.0 1998 Martin Carroll (gościnnie)
6.9
KasaMowa
Money Talks
1997 Martin Carroll (gościnnie)
7.0
Naciągacze
Traveller
1997 Martin Carroll (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Martin Carroll (gościnnie)
8.0
Ink
1996 Martin Carroll (gościnnie)
8.5 1996 Martin Carroll (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Martin Carroll (gościnnie)
7.4 1995 Martin Carroll (gościnnie)
6.3
Na granicy ryzyka
Terminal Velocity
1994 Martin Carroll (gościnnie)
6.4
Rodeo w Nowym Jorku
Cowboy Way, The
1994 Martin Carroll (gościnnie)
7.9
Babilon 5
Babylon 5
1994 Martin Carroll (gościnnie)
7.6
Bez lęku
Fearless
1993 Martin Carroll (gościnnie)
6.9
Język smoka
Snapdragon
1993 Martin Carroll (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Martin Carroll (gościnnie)
7.4
Za horyzontem
Far and Away
1992 Martin Carroll (gościnnie)
6.8
Uniwersalny żołnierz
Universal Soldier
1992 Martin Carroll (gościnnie)
6.7 1992 Martin Carroll (gościnnie)
7.4 1990 Martin Carroll (gościnnie)
6.8
Spokojnie, tatuśku
Parenthood
1989 Martin Carroll (gościnnie)
7.1 1989 Martin Carroll (gościnnie)
7.2 1989 Martin Carroll (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Martin Carroll (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Martin Carroll (gościnnie)
5.7 1989 Martin Carroll (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Edwin / Wielebny (gościnnie)
7.8 1987 Martin Carroll (gościnnie)
7.8
Biografie
Biography
1987 Martin Carroll (gościnnie)
7.0 1986 Martin Carroll (gościnnie)
6.9
Kokon
Cocoon
1985 Martin Carroll (gościnnie)
4.4
Gry namiętności
Love Letters
1984 Martin Carroll (gościnnie)
5.8
Plusk
Splash
1984 Martin Carroll (gościnnie)
5.5 1984 Martin Carroll (gościnnie)
7.5
Ptaki ciernistych krzewów
Thorn Birds, The
1983 Martin Carroll (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Martin Carroll (gościnnie)
6.9 1978 Martin Carroll (gościnnie)
5.8 1977 Martin Carroll (gościnnie)
5.0 1976 Martin Carroll (gościnnie)
8.0 1974 Martin Carroll (gościnnie)
0.0 1974 Martin Carroll (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Martin Carroll (gościnnie)
6.8 1972 Martin Carroll (gościnnie)
2.3 1972 Martin Carroll (gościnnie)
10.0 1971 Martin Carroll (gościnnie)
0.0 1969 Martin Carroll (gościnnie)
8.0 1969 Martin Carroll (gościnnie)
7.9
Nieugięty Luke
Cool Hand Luke
1967 Martin Carroll (gościnnie)
10.0 1966 Martin Carroll (gościnnie)
4.2 1965 Martin Carroll (gościnnie)
10.0 1965 Martin Carroll (gościnnie)
7.3
Muzyk
Music Man, The
1962 Martin Carroll (gościnnie)
8.5 1962 Martin Carroll (gościnnie)
6.2 1962 Martin Carroll (gościnnie)
5.9 1960 Martin Carroll (gościnnie)
7.4 1959 Martin Carroll (gościnnie)
10.0 1958 Martin Carroll (gościnnie)
10.0 1958 Martin Carroll (gościnnie)
0.0 1955 Martin Carroll (gościnnie)
7.4 1955 Martin Carroll (gościnnie)
8.7 1954 Martin Carroll (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rance Howard filmy Rance Howard najlepsze filmy Rance Howard zdjęcia Rance Howard galeria Rance Howard biografia Rance Howard nominacje Rance Howard nagrody i wyróżnienia Rance Howard filmografia Rance Howard aktor Rance Howard scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.