Ramon Fernandez
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2010 Tino Garvez (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Detektyw Luna (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Tino Garvez (gościnnie)
7.3 2002 Tino Garvez (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 House Boy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ramon Fernandez filmy Ramon Fernandez najlepsze filmy Ramon Fernandez zdjęcia Ramon Fernandez galeria Ramon Fernandez biografia Ramon Fernandez nominacje Ramon Fernandez nagrody i wyróżnienia Ramon Fernandez filmografia Ramon Fernandez aktor Ramon Fernandez reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.