Ramiro Huerta
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2010 Fabian
9.3 2009 Roldán
7.6
Zakazana namiętność
Amor en custodia
2005 Pepe Ernesto 'Tango' Salinas
9.3
Na straży miłości
Amor en custodia
2005 Tango
6.3
Córka ogrodnika
Hija del jardinero, La
2003 Pedro Pérez
10.0 2003 Tirso
8.2
Kiedy będziesz moją
Cuando seas mía
2001 Aurelio
2.0 1998 Martín
4.5 1996 Jeronimo

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ramiro Huerta filmy Ramiro Huerta najlepsze filmy Ramiro Huerta zdjęcia Ramiro Huerta galeria Ramiro Huerta biografia Ramiro Huerta nominacje Ramiro Huerta nagrody i wyróżnienia Ramiro Huerta filmografia Ramiro Huerta aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.