Ralph Waite
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Irving Waller (gościnnie)
7.7 2011 Irving Waller (gościnnie)
7.5
Detoks
Cleaner, The
2008 Irving Waller (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Hank (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Irving Waller (gościnnie)
8.1 2003 Reverend Norman Balthus
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Irving Waller (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Irving Waller (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Sheriff Montgomery (gościnnie)
9.5 1999 Irving Waller (gościnnie)
10.0 1997 Irving Waller (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Irving Waller (gościnnie)
7.0 1996 Irving Waller (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Irving Waller (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Irving Waller (gościnnie)
7.0
Na krawędzi
Cliffhanger
1993 Irving Waller (gościnnie)
7.5
W pułapce czasu
Time Trax
1993 Irving Waller (gościnnie)
6.0
Godziny rozpaczy
Desperate Hours
1990 Irving Waller (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Irving Waller (gościnnie)
5.5 1983 Irving Waller (gościnnie)
10.0 1983 Irving Waller (gościnnie)
8.4 1973 Irving Waller (gościnnie)
2.3 1972 Irving Waller (gościnnie)
10.0 1971 Irving Waller (gościnnie)
7.8
Pięć łatwych utworów
Five Easy Pieces
1970 Irving Waller (gościnnie)
7.9
Nieugięty Luke
Cool Hand Luke
1967 Irving Waller (gościnnie)
8.3 1967 Irving Waller (gościnnie)
7.4 1959 Irving Waller (gościnnie)
0.0 1954 Irving Waller (gościnnie)
0.0

0 Irving Waller (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ralph Waite filmy Ralph Waite najlepsze filmy Ralph Waite zdjęcia Ralph Waite galeria Ralph Waite biografia Ralph Waite nominacje Ralph Waite nagrody i wyróżnienia Ralph Waite filmografia Ralph Waite aktor Ralph Waite reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.