Ralph Michael
Data urodzenia: 1907-09-26
Miejsce urodzenia: 1994-11-09
Stan cywilny: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.9 1991 Copley
8.7 1990 Tom Travers (gościnnie)
6.5 1988 Starszy ksiądz
7.9
Imperium Słońca
Empire of the Sun
1987 Pan Partridge
10.0 1987 Pan Matthews (gościnnie)
8.3
Kawałek Fry'a i Laurie'ego
Bit of Fry and Laurie, A
1986 (1990) (gościnnie)
7.4
Dempsey i Makepeace na tropie
Dempsey & Makepeace
1985 Lord Winfield (gościnnie)
0.0 1985 Lord James Rannoch (gościnnie)
8.3 1983 Dr Edwin Hanover (gościnnie)
7.4 1981 Brigadier Wimble (gościnnie)
7.0 1979 Książę Brunswicku
8.7 1977 Kierowca (gościnnie)
10.0 1976 Lord Durham (gościnnie)
0.0 1971 Dziekan (gościnnie)
0.0 1969 Sir Robert Stilgo (gościnnie)
8.0 1969 Dziekan (gościnnie)
0.0 1968 Pułkownik Chamberlayne
7.9
Saga rodu Forsyte'ów
Forsyte Saga, The
1967 Stanley Baldwin
0.0 1966 Pan Justice Ballantyre (gościnnie)
0.0 1965 Carter
10.0 1965 Henry Knight (1973) (gościnnie)
0.0 1964 Arthur Geraldine / Sidney Lomas (gościnnie)
7.0 1964 Dorset (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Balaton (gościnnie)
0.0 1962 Szeryf Nottingham(gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Generał Hesketh (1969) (gościnnie)
0.0 1960 Hardy (gościnnie)
0.0 1960 Charles Ross
0.0 1959 Brent (gościnnie)
8.5 1955 Montfitchet (gościnnie)
7.6 1955 Vincent / Ojciec Paul / Pan Thompson
4.7 1955 Pan Jessop (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ralph Michael filmy Ralph Michael najlepsze filmy Ralph Michael zdjęcia Ralph Michael galeria Ralph Michael biografia Ralph Michael nominacje Ralph Michael nagrody i wyróżnienia Ralph Michael filmografia Ralph Michael aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.