Ralph Meyering Jr.
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2007 Chirurg (gościnnie)
7.5 2002 Dr Levine
7.8 2002 Chirurg (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Chirurg (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Chirurg (gościnnie)
7.0
Ochrona absolutna
Total security
1997 Chirurg (gościnnie)
7.6 1993 Chirurg (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Chirurg (gościnnie)
5.8 1988 Chirurg (gościnnie)
5.7 1986 Chirurg (gościnnie)
7.5 1985 Chirurg (gościnnie)
5.6 1984 Chirurg (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Chirurg (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ralph Meyering Jr. filmy Ralph Meyering Jr. najlepsze filmy Ralph Meyering Jr. zdjęcia Ralph Meyering Jr. galeria Ralph Meyering Jr. biografia Ralph Meyering Jr. nominacje Ralph Meyering Jr. nagrody i wyróżnienia Ralph Meyering Jr. filmografia Ralph Meyering Jr. aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.