Ralph Kretschmar
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.2 2011 Martin
0.0 2005 Jan
10.0 2005 Ken Duniok (gościnnie)
0.0 2004 Torben(gościnnie)
0.0 2004 Ralf (2005)
7.1
Bianka droga do szczęścia
Bianca - Wege zum Glück
2004 Heiko Berger
10.0 2002 Raffael (gościnnie)
0.0 1999 Claus 'Leonardo' Lamprecht (2001)
7.0 1997 Nils Krueger

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ralph Kretschmar filmy Ralph Kretschmar najlepsze filmy Ralph Kretschmar zdjęcia Ralph Kretschmar galeria Ralph Kretschmar biografia Ralph Kretschmar nominacje Ralph Kretschmar nagrody i wyróżnienia Ralph Kretschmar filmografia Ralph Kretschmar aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.