Ralf Wolter
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Willy Stronz
0.0 2009 Peter
0.0 1997 Herbert
7.0 1997 Hein Tietje (gościnnie)
0.0 1996 Rüdiger Mattes (gościnnie)
0.0 1995 Herbert
6.5 1992 Dr Wolter (gościnnie)
10.0 1991 Rudolf Olbrich (gościnnie)
0.0 1990 Otto Lohn (1991) (gościnnie)
0.0
Liebling
Liebling - Kreuzberg
1986 Brümmer(gościnnie)
0.0 1983 Ottokar
6.8 1980 Sam Hawkens
7.8 1977 Joseph Kriegl (1977-1978) (gościnnie)
0.0 1975 (gościnnie)
0.0 1973 (gościnnie)
8.0
Kabaret
Cabaret
1972 Herr Ludwig

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ralf Wolter filmy Ralf Wolter najlepsze filmy Ralf Wolter zdjęcia Ralf Wolter galeria Ralf Wolter biografia Ralf Wolter nominacje Ralf Wolter nagrody i wyróżnienia Ralf Wolter filmografia Ralf Wolter aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.