Ralf Bauer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.2 2010 Fritz Hippler
6.3 2007 Jakob Baumgartner (gościnnie)
0.0 2005 Stefan Lindbergh
9.0 2004 Daniel Lewy
0.0 1996 Christian (gościnnie)
0.0 1995 Nik
7.0 1978 Tobias Parsen (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ralf Bauer filmy Ralf Bauer najlepsze filmy Ralf Bauer zdjęcia Ralf Bauer galeria Ralf Bauer biografia Ralf Bauer nominacje Ralf Bauer nagrody i wyróżnienia Ralf Bauer filmografia Ralf Bauer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.