Rainn Wilson
Data urodzenia: 1966-01-20
Miejsce urodzenia: Seattle, Waszyngton, USA
Stan cywilny: żona Holiday Reinhorn (od 1995), syn Walter McKenzie (ur. 2004)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
8.1
Biuro (2005)
The Office

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Walker Browning (gościnnie)
6.3 2010 Walker Browning (gościnnie)
7.1 2010 Walker Browning (gościnnie)
8.1
Biuro
The Office
2005 Walker Browning (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Walker Browning (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 R.J. Spencer (gościnnie)
7.5 2002 Walker Browning (gościnnie)
8.3
MDs
2002 Walker Browning (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Arthur Martin
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Koleś w supermarkecie (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Walker Browning (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Walker Browning (gościnnie)
8.3 1992 Walker Browning (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rainn Wilson filmy Rainn Wilson najlepsze filmy Rainn Wilson zdjęcia Rainn Wilson galeria Rainn Wilson biografia Rainn Wilson nominacje Rainn Wilson nagrody i wyróżnienia Rainn Wilson filmografia Rainn Wilson aktor Rainn Wilson reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.