Rainer Strecker
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Taksówkarz
10.0 2005 Ortwin Posche (gościnnie)
0.0 2003 Markus Krüger (gościnnie)
0.0 2002 Robert Richard Sänger (gościnnie)
0.0 2000 Volker Brehm
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Ingo Fischer
0.0 1995 Thomas Schmittbauer (gościnnie)
0.0 1994 Konrad Kahnweiler(gościnnie)
0.0 1988 (gościnnie)
5.0 1981 Prokurator Fohrmann (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)
7.8 1977 Peter Urban (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rainer Strecker filmy Rainer Strecker najlepsze filmy Rainer Strecker zdjęcia Rainer Strecker galeria Rainer Strecker biografia Rainer Strecker nominacje Rainer Strecker nagrody i wyróżnienia Rainer Strecker filmografia Rainer Strecker aktor Rainer Strecker reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.