Rafał Dajbor
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2010 Pacjent w reklamie (gościnnie)
5.5 2009 Pasażer pociągu
6.8 2009
5.2 2009 Strażnik w szpitalu psychiatrycznym w Jarosławcu (gościnnie)
3.9 2008 Raper Karol Stefaniak -Toster (gościnnie)
7.7 2007 Portier (gościnnie)
4.6 2007 Klient pubu (niewymieniony w czołówce)
5.6 2007 Koroner w majaku Aleksandra Popiela (niewymieniony w czołówce)
8.4
Tropiciele zagadek
Busytown Mysteries (Hurray for Huckle!)
2007 (głos) (polski dubbing)
6.9 2006 Dziennikarz na konferencji prasowej Kalińskiego (niewymieniony w czoł
7.3 2006 Pomocnik Kwaśniaka
6.7 2005 Konrad, znajomy Zaniewicza (niewymieniony w czołówce)
5.0 2005 Chłopak w Juryszkach (gościnnie)
7.3
Lilli czarodziejka
Lilly the Witch
2004 (polski dubbing)
6.9 2004 Pacjent kliniki psychiatrycznej (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rafał Dajbor filmy Rafał Dajbor najlepsze filmy Rafał Dajbor zdjęcia Rafał Dajbor galeria Rafał Dajbor biografia Rafał Dajbor nominacje Rafał Dajbor nagrody i wyróżnienia Rafał Dajbor filmografia Rafał Dajbor aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.