Raf Mauro
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.6 2011 Lekarz (sceny usunięte) (niewymienion
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Niko (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Lekarz (sceny usunięte) (niewymienion
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Lekarz (sceny usunięte) (niewymieniony w czołówce)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Gus (gościnnie)
10.0 1996 Lekarz (sceny usunięte) (niewymienion
10.0 1995 Lekarz (sceny usunięte) (niewymienion
6.7 1992 Lekarz (sceny usunięte) (niewymienion
7.5 1991 Lekarz (sceny usunięte) (niewymienion
7.4 1990 Lekarz (sceny usunięte) (niewymienion
7.4
Byle do dzwonka
Saved by the Bell
1989 Lekarz (sceny usunięte) (niewymienion
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Lekarz (sceny usunięte) (niewymienion
7.6
Pełna chata
Full House
1987 Lekarz (sceny usunięte) (niewymienion
8.5 1986 Lekarz (sceny usunięte) (niewymienion
9.0 1984 Lekarz (sceny usunięte) (niewymienion
7.0 1984 Lekarz (sceny usunięte) (niewymienion
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Lekarz (sceny usunięte) (niewymienion
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Lekarz (sceny usunięte) (niewymienion
7.8 1976 Lekarz (sceny usunięte) (niewymienion
6.5 1968 Lekarz (sceny usunięte) (niewymienion

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Raf Mauro filmy Raf Mauro najlepsze filmy Raf Mauro zdjęcia Raf Mauro galeria Raf Mauro biografia Raf Mauro nominacje Raf Mauro nagrody i wyróżnienia Raf Mauro filmografia Raf Mauro aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.