Przemysław Modliszewski
Data urodzenia: 1979

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Chłopak w Bartowicach (gościnnie)
6.3 2010 Członek gangu (gościnnie)
6.4 2009 Zimny
6.3 2008 Kamil Lewarek "Lewar" (gościnnie)
4.3 2007 Cichy, gangster, człowiek Korby
6.8 2007 (gościnnie)
5.1 2007 "Młody byczek" (gościnnie)
6.7 2005 Patryk (gościnnie)
5.2 2005 Krzysztof, "Krzywy" (gościnnie)
3.5 2005 Dres (gościnnie)
5.7 2004 Ochroniarz w siedzibie 'Bulionów Polskich' (gościnnie)
6.9 2004 Więzień (gościnnie)
5.9 2003 Złodziej samochodów (gościnnie)
8.0 1999 "Młody", pomocnik Gerarda

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Przemysław Modliszewski filmy Przemysław Modliszewski najlepsze filmy Przemysław Modliszewski zdjęcia Przemysław Modliszewski galeria Przemysław Modliszewski biografia Przemysław Modliszewski nominacje Przemysław Modliszewski nagrody i wyróżnienia Przemysław Modliszewski filmografia Przemysław Modliszewski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.