Przemysław Glapiński
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2011 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.7 2010 Policjant z Żytniej (gościnnie)
4.5 2007 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.9 2006 Policjant z Żytniej (gościnnie)
8.2 2005 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.9 2004 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.2 2002 Policjant z Żytniej (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Przemysław Glapiński filmy Przemysław Glapiński najlepsze filmy Przemysław Glapiński zdjęcia Przemysław Glapiński galeria Przemysław Glapiński biografia Przemysław Glapiński nominacje Przemysław Glapiński nagrody i wyróżnienia Przemysław Glapiński filmografia Przemysław Glapiński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.