Priscilla Morrill
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 1991 Pani Whiting (gościnnie)
7.2 1989 Mrs. Rizzendough (gościnnie)
9.0 1985 Esther Halsey (gościnnie)
7.5 1985 Helen Wilson (gościnnie)
5.6 1984 Matka Isabel (gościnnie)
6.4 1984 Sędzia Hancock (gościnnie)
8.3 1983 Margaret Brock (gościnnie)
8.6 1982 Marian Vanderkellen (1985-1987)
7.1 1982 Siostra Teresa (gościnnie)
8.2 1982 Kate Donnelly (1982) (gościnnie)
10.0 1981 Pani Springer
10.0 1979 Lorna Cathcart
0.0 1977 Pani Worley
7.5 1977 Pani Snow (gościnnie)
7.5 1975 Pani Gladstone Trevors-Smythe (gościnnie)
7.4 1975 Pani Fletcher (gościnnie)
7.0 1973 Pani Bryner / Deborah Meadows (gościnnie)
10.0 1972 Ciotka Willie / Pani Ramona Mason (gościnnie)
7.8 1972 Pani Bungay (gościnnie)
8.7 1971 Panna Rhodes (1973, 1975) (gościnnie)
6.3 1970 Edie Grant (gościnnie)
0.0 1969 Tatiana Kogan
7.2 1967 Janet Paulson (1968) (gościnnie)
8.2 1965 Phalah (gościnnie)
8.4 1965 Ann King (gościnnie)
10.0 1962 Rita / Phyllis Roselli (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Priscilla Morrill filmy Priscilla Morrill najlepsze filmy Priscilla Morrill zdjęcia Priscilla Morrill galeria Priscilla Morrill biografia Priscilla Morrill nominacje Priscilla Morrill nagrody i wyróżnienia Priscilla Morrill filmografia Priscilla Morrill aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.