Priscilla Leona Horne
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2009 Otyła nauczycielka (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Kobieta na siłowni (gościnnie)
6.1
Obcy krewni
Relative Strangers
2006 Kobieta na siłowni (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Kobieta na siłowni (gościnnie)
7.0 2000 Kobieta na siłowni (gościnnie)
7.6 2000 Kobieta na siłowni (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Priscilla Leona Horne filmy Priscilla Leona Horne najlepsze filmy Priscilla Leona Horne zdjęcia Priscilla Leona Horne galeria Priscilla Leona Horne biografia Priscilla Leona Horne nominacje Priscilla Leona Horne nagrody i wyróżnienia Priscilla Leona Horne filmografia Priscilla Leona Horne aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.