Price Carson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2012 Kierowca limuzyny
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Oszalały mężczyzna (gościnnie)
8.0 2007 Jack Farrelly (gościnnie)
8.2 2006 Oszalały mężczyzna (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Strażnik więzienny (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Oszalały mężczyzna (gościnnie)
8.1 2003 Strażnik (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Oszalały mężczyzna (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Oszalały mężczyzna (gościnnie)
7.7
Godzina zemsty
Payback
1999 Oszalały mężczyzna (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Oszalały mężczyzna (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Oszalały mężczyzna (gościnnie)
6.7
Nieugięci
Mulholland Falls
1996 Oszalały mężczyzna (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Price Carson filmy Price Carson najlepsze filmy Price Carson zdjęcia Price Carson galeria Price Carson biografia Price Carson nominacje Price Carson nagrody i wyróżnienia Price Carson filmografia Price Carson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.