Portia
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Laurette Nevis (gościnnie)
5.8
Daj, proszę
Please Give
2010 Laurette Nevis (gościnnie)
7.0
W imieniu armii
Messenger, The
2009 Laurette Nevis (gościnnie)
6.9
Najlepszy
Greatest, The
2009 Laurette Nevis (gościnnie)
7.4
Szminka w wielkim mieście
Lipstick Jungle
2008 Laurette Nevis (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Portia filmy Portia najlepsze filmy Portia zdjęcia Portia galeria Portia biografia Portia nominacje Portia nagrody i wyróżnienia Portia filmografia Portia aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.