Pippa Grandison
Data urodzenia: 1970-09-12
Miejsce urodzenia: Perth, Australia
Stan cywilny: mąż Steve Le Marquand (od 2000), córka Charlie

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
1.0 2009 Wendy Bishop
0.0 2004 (głos) Milly
3.0 1999 (gościnnie) (ona sama)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Simone Carlisle (1999) (gościnnie)
9.0 1997 Ange (1997) (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Fran Marsden (1996) (gościnnie)
7.2
Wesele Muriel
Muriel's Wedding
1994 Nicole
7.5
W pułapce czasu
Time Trax
1993 (gościnnie)
0.0 1991 Elsa Balfour
7.8 1991 Bernadette
5.0 1989 Melanie (1993)
10.0 1989 Lucy Carmichael (gościnnie)
8.0 1981 Miriam Briggs (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Pippa Grandison filmy Pippa Grandison najlepsze filmy Pippa Grandison zdjęcia Pippa Grandison galeria Pippa Grandison biografia Pippa Grandison nominacje Pippa Grandison nagrody i wyróżnienia Pippa Grandison filmografia Pippa Grandison aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.