Pip Miller
Data urodzenia: Londyn, An

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.0 2009 Henry
6.0 2005 Tony Mann (gościnnie)
7.0
Przypadkowa dziewczyna
Sliding Doors
1998 Konsultant
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Patrick Wesley (gościnnie)
6.8 1992 Mike Scott (gościnnie)
0.0 1989 Peter Charles (gościnnie)
8.3 1988 Inspektor John Smyth
7.9 1986 Jerry Blaine (gościnnie)
0.0 1985 Roy Johnson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Pip Miller filmy Pip Miller najlepsze filmy Pip Miller zdjęcia Pip Miller galeria Pip Miller biografia Pip Miller nominacje Pip Miller nagrody i wyróżnienia Pip Miller filmografia Pip Miller aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.