Piotr Komorowski
Data urodzenia: 1937-12-23
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2002 Gulo, wysłannik Winicjusza mający przewieźć Ligię z pałacu Nerona
5.3 2001 Gulo
7.3 2000 Dowódca oddziału napadającego na poselstwo polskie nad Dniestrem
6.9 1997 Bankier Rubinstein
6.5 1997 Bandyta (gościnnie)
7.7 1995 Pielęgniarz w szpitalu psychiatrycznym
7.5 1995 Człowiek "Sytego" (gościnnie)
5.2 1995 Miszka, pracownik pana Leszka (gościnnie)
6.7 1994 Członek szajki złodziei samochodów (gościnnie)
6.5 1988 (gościnnie)
7.6 1987 Wykonawca wyroku na konfidencie
7.4 1981 Pielęgniarz w noclegowni
8.0
Sherlock Holmes i Doktor Watson
Sherlock Holmes and Doctor Watson
1980 Tragarz niosący trumnę (niewymieniony w czołówce)
7.4 1974 Pan Waldek, instruktor narciarski (1977) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Piotr Komorowski filmy Piotr Komorowski najlepsze filmy Piotr Komorowski zdjęcia Piotr Komorowski galeria Piotr Komorowski biografia Piotr Komorowski nominacje Piotr Komorowski nagrody i wyróżnienia Piotr Komorowski filmografia Piotr Komorowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.