Piotr Grabowski
Data urodzenia: 1947-03-30
Miejsce urodzenia: 1998-01-07
Stan cywilny: Gdańsk, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Członek zarządu fabryki (gościnnie)
0.0 2011 Policjant z Żytniej (gościnnie)
5.4 2011 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.6 2010 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.6 2010 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.3 2010 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.7 2010 Policjant z Żytniej (gościnnie)
4.8 2010 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.2 2010 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.5 2010 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.5 2009 Policjant z Żytniej (gościnnie)
4.5 2009 Policjant z Żytniej (gościnnie)
8.2
Kulisy II wojny światowej
World War Two - Behind Closed Doors
2008 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.3 2008 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.9 2007 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.8 2007 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.7 2007 Policjant z Żytniej (gościnnie)
4.3 2007 Policjant z Żytniej (gościnnie)
2.0 2007 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.8 2007 Policjant z Żytniej (gościnnie)
4.6 2007 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.2
Przygody Sary Jane
Sarah Jane Adventures, The
2007 Policjant z Żytniej (gościnnie)
5.4 2006 Policjant z Żytniej (gościnnie)
5.7 2006 Policjant z Żytniej (gościnnie)
8.8
Auschwitz. Naziści i "ostateczne rozwiązanie"
Auschwitz: The Nazis and the 'Final Solution'
2005 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.6 2005 Policjant z Żytniej (gościnnie)
8.2 2005 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Policjant z Żytniej (gościnnie)
5.7 2004 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.9 2004 Policjant z Żytniej (gościnnie)
4.8 2003 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.6 2003 Policjant z Żytniej (gościnnie)
5.5 2003 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.2 2001 Policjant z Żytniej (gościnnie)
5.0 2001 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.4 2000 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.9 1998 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.4 1998 Policjant z Żytniej (gościnnie)
5.1
Królowa złodziei
Marion du faouet - chef de volerus
1997 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.9 1997 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.5 1997 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.6
Król Olch
Unhold, Der
1996 Policjant z Żytniej (gościnnie)
4.3 1996 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.0 1996 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.5 1995 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.2 1995 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.5 1995 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.1
Maska
Mask, The
1995 Policjant z Żytniej (gościnnie)
5.2 1995 Policjant z Żytniej (gościnnie)
5.0 1994 Policjant z Żytniej (gościnnie)
3.8 1994 Policjant z Żytniej (gościnnie)
5.8 1993 Policjant z Żytniej (gościnnie)
5.1 1993 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.7
Nowe przygody Arsena Lupin
Nouveaux Exploits d'Arsene Lupin, Les
1993 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.3 1991 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.8 1991 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.0 1990 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.2 1990 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.1 1989 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.5 1989 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.7 1989 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.3 1989 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.3 1989 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.5 1988 Policjant z Żytniej (gościnnie)
4.3 1988 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.7 1988 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.5 1988 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.6 1988 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.6 1988 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.1 1987 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.6 1987 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.0 1987 Policjant z Żytniej (gościnnie)
8.2 1987 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.3 1987 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.3 1986 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.1 1986 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.7 1985 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.2 1984 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.5 1984 Policjant z Żytniej (gościnnie)
8.0 1983 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.7 1982 Policjant z Żytniej (gościnnie)
8.2 1982 Policjant z Żytniej (gościnnie)
9.5 1982 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.8 1982 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.6 1981 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.8 1980 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.9 1980 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Policjant z Żytniej (gościnnie)
8.0
Sherlock Holmes i Doktor Watson
Sherlock Holmes and Doctor Watson
1980 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.3 1979 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.3 1979 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.8 1978 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.3 1977 Policjant z Żytniej (gościnnie)
4.6
Żołnierze wolności
Soldaty svobody
1977 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.4 1977 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.1 1977 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.8 1976 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.7 1975 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.2 1974 Policjant z Żytniej (gościnnie)
8.0 1971 Policjant z Żytniej (gościnnie)
6.3
Gra
1968 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.5 1966 Policjant z Żytniej (gościnnie)
7.0 1965 Policjant z Żytniej (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Piotr Grabowski filmy Piotr Grabowski najlepsze filmy Piotr Grabowski zdjęcia Piotr Grabowski galeria Piotr Grabowski biografia Piotr Grabowski nominacje Piotr Grabowski nagrody i wyróżnienia Piotr Grabowski filmografia Piotr Grabowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.