Piotr Głowacki
Data urodzenia: 1980-03-29
Miejsce urodzenia: Toruń, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2012 Jacek, brat Tomka
7.0 2011 Icek Frenkiel
0.0 2011 Icek Frenkiel
0.0 2011 Icek Frenkiel
6.8 2011 Icek Frenkiel
0.0 2011 Icek Frenkiel
5.4 2011 Icek Frenkiel
6.8 2011 Icek Frenkiel
7.9
W ciemności
In Darkness
2011 Icek Frenkiel
6.3 2010 Icek Frenkiel
7.0 2010 Icek Frenkiel
7.4 2009 Icek Frenkiel
3.8 2009 Icek Frenkiel

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Piotr Głowacki filmy Piotr Głowacki najlepsze filmy Piotr Głowacki zdjęcia Piotr Głowacki galeria Piotr Głowacki biografia Piotr Głowacki nominacje Piotr Głowacki nagrody i wyróżnienia Piotr Głowacki filmografia Piotr Głowacki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.