Piotr Garlicki
Data urodzenia: 1945-06-15
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. żona (rozwód), syn Łukasz (ur. 05.08.1977); 2. żona, syn Kacper (ur. 1993)

Biografia:
W roku 1971 ukończył PWST w Warszawie . W latach 1972-82 był aktorem teatru Rozmaitości w Warszawie . W roku 1984 występował w tetrze Na Woli . W latach 1986 do 1999 przebywał za granicą . Po powrocie od roku 1999 jest aktorem Teatru Współczesnego w Warszawie . Ojciec aktora Łukasza Garlickiego.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2012 Jerzy, ojciec Leny (gościnnie)
7.0 2011 Jerzy, ojciec Leny (gościnnie)
7.6 2010 Jerzy, ojciec Leny (gościnnie)
6.8 2007 Jerzy, ojciec Leny (gościnnie)
5.5 2002 Jerzy, ojciec Leny (gościnnie)
5.3 2001 Jerzy, ojciec Leny (gościnnie)
7.2 2001 Jerzy, ojciec Leny (gościnnie)
6.7 1985 Jerzy, ojciec Leny (gościnnie)
8.0 1983 Jerzy, ojciec Leny (gościnnie)
6.2 1981 Jerzy, ojciec Leny (gościnnie)
6.9 1981 Jerzy, ojciec Leny (gościnnie)
6.9 1980 Jerzy, ojciec Leny (gościnnie)
5.4 1979 Jerzy, ojciec Leny (gościnnie)
7.3 1979 Jerzy, ojciec Leny (gościnnie)
7.0 1978 Jerzy, ojciec Leny (gościnnie)
7.4 1977 Jerzy, ojciec Leny (gościnnie)
7.8 1976 Jerzy, ojciec Leny (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Piotr Garlicki filmy Piotr Garlicki najlepsze filmy Piotr Garlicki zdjęcia Piotr Garlicki galeria Piotr Garlicki biografia Piotr Garlicki nominacje Piotr Garlicki nagrody i wyróżnienia Piotr Garlicki filmografia Piotr Garlicki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.