Piotr Dobrowolski
Data urodzenia: Warszawa,

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2010
6.8
Cafe Myszka
House of Mouse
2001 Dale (polski dubbing)
7.5
Przygody Animków
Tiny Toon Adventures
1990 (polski dubbing)
7.7
Drużyna RR
Chip 'n Dale Rescue Rangers
1989 Dale (polski dubbing)
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 (polski dubbing)
7.7 1986 Członek ekipy realizującej film "Spadkobiercy Grunwaldu"
7.1
Łebski Harry
Heathcliff & the Catillac Cats
1984 Hektor (polski dubbing)
6.9 1984 Mała wydra (głos)
7.7
Kaczor Donald przedstawia
Donald Duck Show, The
1983 Dale (polski dubbing)
7.6 1982
8.1
Smerfy
Smurfs
1981 Farmer / Śpioch / Marzyciel (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Piotr Dobrowolski filmy Piotr Dobrowolski najlepsze filmy Piotr Dobrowolski zdjęcia Piotr Dobrowolski galeria Piotr Dobrowolski biografia Piotr Dobrowolski nominacje Piotr Dobrowolski nagrody i wyróżnienia Piotr Dobrowolski filmografia Piotr Dobrowolski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.