Piotr Cyrwus
Data urodzenia: 1961-06-20
Miejsce urodzenia: Nowy Targ, Polska
Stan cywilny: żona Maja Barełkowska, 3 dzieci: Mateusz, Łukasz i Anna Maria

Biografia:
Absolwent PWST w Krakowie (1985). Aktor teatrów: Polskiego w Warszawie (1985-86), im. S. Jaracza w Łodzi (1986-89), STU w Krakowie (1989-92). Od 1992 aktor Starego Teatru w Krakowie.
4.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.8 2009 Zbysio
6.3 2008 Wiesław Pawlak (gościnnie)
7.2 2002 Dorożkarz (głos) (gościnnie)
6.2 1999 Maciej Konewka
8.1 1999 Jędrek Waksmundzki - Pitagoras
7.0 1998 Baca (gościnnie)
6.9 1997 Robotnik
6.9 1997 Partyzant AL
7.0 1996 Kierowca Gundisa
7.4 1994 Fałszywy górnik, agent SB "Wiktor"
6.0 1994 Rosjanin
8.0 1988 Parczewski
7.8 1988 Cyryl
7.8
Dom
1980 Stoczniowiec (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Piotr Cyrwus filmy Piotr Cyrwus najlepsze filmy Piotr Cyrwus zdjęcia Piotr Cyrwus galeria Piotr Cyrwus biografia Piotr Cyrwus nominacje Piotr Cyrwus nagrody i wyróżnienia Piotr Cyrwus filmografia Piotr Cyrwus aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.