Piotr Borowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.6 2011 Zoro Szembeka (gościnnie)
7.1 2011 Zoro Szembeka (gościnnie)
5.7 2010 Zoro Szembeka (gościnnie)
4.4 2010 Zoro Szembeka (gościnnie)
6.5 2010 Zoro Szembeka (gościnnie)
6.6 2009 Zoro Szembeka (gościnnie)
6.4 2009 Zoro Szembeka (gościnnie)
7.2 2008 Zoro Szembeka (gościnnie)
6.3 2008 Zoro Szembeka (gościnnie)
5.0 2007 Zoro Szembeka (gościnnie)
4.8 2006 Zoro Szembeka (gościnnie)
4.4 2005 Zoro Szembeka (gościnnie)
8.2 2005 Zoro Szembeka (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Zoro Szembeka (gościnnie)
3.7 2004 Zoro Szembeka (gościnnie)
6.9 2004 Zoro Szembeka (gościnnie)
7.2 2003 Zoro Szembeka (gościnnie)
4.7 2002 Zoro Szembeka (gościnnie)
7.2 2002 Zoro Szembeka (gościnnie)
5.3 2001 Zoro Szembeka (gościnnie)
6.5 1999 Zoro Szembeka (gościnnie)
7.0 1998 Zoro Szembeka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Piotr Borowski filmy Piotr Borowski najlepsze filmy Piotr Borowski zdjęcia Piotr Borowski galeria Piotr Borowski biografia Piotr Borowski nominacje Piotr Borowski nagrody i wyróżnienia Piotr Borowski filmografia Piotr Borowski aktor Piotr Borowski reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.