Pietro Sermonti
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Carlo
6.0 2009 Andrea
0.0 2007 Stanis La Rochelle
8.0 2006 Stefano Renzi
8.2
Elisa z Rivombrosy 2
Elisa di Rivombrosa 2
2005 Beppo
8.1
Elisa z Rivombrosy
Elisa di Rivombrosa
2003 Beppo
7.2 1998 Guido Zanin

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Pietro Sermonti filmy Pietro Sermonti najlepsze filmy Pietro Sermonti zdjęcia Pietro Sermonti galeria Pietro Sermonti biografia Pietro Sermonti nominacje Pietro Sermonti nagrody i wyróżnienia Pietro Sermonti filmografia Pietro Sermonti aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.