Pia Miranda
Data urodzenia: 1973-06-15
Miejsce urodzenia: Melbourne, Australia
Stan cywilny: mąż Luke Hanigan (od 2001)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012
8.1 2005 (ona sama)
6.6
Królowa potępionych
Queen of the Damned
2002 Współlokatorka Jesse
7.8
W pogoni za szczęściem
Secret Life of Us, The
2001 Talia (gościnnie)
10.0 2000 Ruth Levine (gościnnie)
10.0 2000 (ona sama)
0.0 1999 Jo Tognetti
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Brittany Finlay

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Pia Miranda filmy Pia Miranda najlepsze filmy Pia Miranda zdjęcia Pia Miranda galeria Pia Miranda biografia Pia Miranda nominacje Pia Miranda nagrody i wyróżnienia Pia Miranda filmografia Pia Miranda aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.