Phyllis Somerville
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Alice Merchant (gościnnie)
0.0 2010 Alice Merchant (gościnnie)
8.1 2010 Alice Merchant (gościnnie)
0.0 2009 Alice Merchant (gościnnie)
7.8 2008 Alice Merchant (gościnnie)
7.9
Uprowadzeni
Kidnapped
2006 Alice Merchant (gościnnie)
7.3 2002 Louise Russo (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Alice Merchant (gościnnie)
6.8
Goście z zaświatów
Curtain Call
1999 Alice Merchant (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Brenda (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Alice Merchant (gościnnie)
6.3
Córka mafii
Montana
1998 Alice Merchant (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Gertrude Morgan (gościnnie)
7.5 1995 Alice Merchant (gościnnie)
7.6 1993 Alice Merchant (gościnnie)
6.3
Cudotwórca
Leap of Faith
1992 Alice Merchant (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Phyllis Somerville filmy Phyllis Somerville najlepsze filmy Phyllis Somerville zdjęcia Phyllis Somerville galeria Phyllis Somerville biografia Phyllis Somerville nominacje Phyllis Somerville nagrody i wyróżnienia Phyllis Somerville filmografia Phyllis Somerville aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.